Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Ifjúsági Vöröskereszt
Ifjúsági Vöröskereszt

Tanár és óvoda elnöki Értekezlet

E-mail Nyomtatás PDF

Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete értekezletet tartott a tanár és óvoda elnökei számára február 25-én. Az oktató és nevelő intézményekben pedagógusok jelentik az összekötő hidat a Vöröskereszt és a gyermekek között. A résztvevők megvitatták az elmúlt év történéseit, valamint a 2014. év eseményeiről is információkat kaptak.

 

MiVK Születésnap

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt  február 09-én ünnepelte a születésnapját ennek alkalmából Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye minden Bázisiskolájában megemlékezést tartottak. A kocsordi bázisiskolában pályázatot hirdettek az alsó tagozatosok rajzokat,  a felső tagozatosok pedig fogalmazásokat nyújthattak be azzal a témával kapcsolatban , hogy mit is jelent számukra a Vöröskereszt. Íme néhány remek mű.

Bővebben...
 

Kenedi Alap

E-mail Nyomtatás PDF

Kocsordi Bázisóvodánk sikeres pályázatot nyújtott be a Magyar Vöröskereszt keretein belül létrehozott "KENEDI ALAP"-nál.  2013. „Gyermeknap a Kocsordi Bázisoviban” elnevezéssel egynapos rendezvénymegszervezésére nyertek pénzügyi finanszírozást. 2013.november.20-án, a Gyermeki Jogok Világnapján az egészséges élet, az összefogás, az elsősegélynyújtás, a segítségnyújtás és az eszmeterjesztés céljával megtartott rendezvényen a gyerekek a családtagjaikkal együtt vehettek részt a  különböző programokon.

 

Bővebben...
 


2. oldal / 2

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak