Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek

Kenedi Alap

E-mail Nyomtatás PDF

Kocsordi Bázisóvodánk sikeres pályázatot nyújtott be a Magyar Vöröskereszt keretein belül létrehozott "KENEDI ALAP"-nál.  2013. „Gyermeknap a Kocsordi Bázisoviban” elnevezéssel egynapos rendezvénymegszervezésére nyertek pénzügyi finanszírozást. 2013.november.20-án, a Gyermeki Jogok Világnapján az egészséges élet, az összefogás, az elsősegélynyújtás, a segítségnyújtás és az eszmeterjesztés céljával megtartott rendezvényen a gyerekek a családtagjaikkal együtt vehettek részt a  különböző programokon.

 

Bővebben...
 

MiVK Születésnap

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt  február 09-én ünnepelte a születésnapját ennek alkalmából Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye minden Bázisiskolájában megemlékezést tartottak. A kocsordi bázisiskolában pályázatot hirdettek az alsó tagozatosok rajzokat,  a felső tagozatosok pedig fogalmazásokat nyújthattak be azzal a témával kapcsolatban , hogy mit is jelent számukra a Vöröskereszt. Íme néhány remek mű.

Bővebben...
 

Tanár és óvoda elnöki Értekezlet

E-mail Nyomtatás PDF

Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete értekezletet tartott a tanár és óvoda elnökei számára február 25-én. Az oktató és nevelő intézményekben pedagógusok jelentik az összekötő hidat a Vöröskereszt és a gyermekek között. A résztvevők megvitatták az elmúlt év történéseit, valamint a 2014. év eseményeiről is információkat kaptak.

 Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak