Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Általános információk

Kitüntetést kapott a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete

E-mail Nyomtatás PDF

alt

A napokban ünnepelte a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara Szociális Munka Alapszaka fennállásának 20. évfordulóját. Az intézmény két napos tudományos konferenciával  emlékezett meg erről a neves eseményről, ahol kiváló hazai és külföldi (USA, Finnország, stb.) előadók tartottak előadásokat és folytattak "Párhuzamos panelek" címmel pódiumbeszélgetéseket.

Bővebben...
 

„Szegénységben élők tapasztalati szakértővé képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban”

E-mail Nyomtatás PDF

alt

EGT/ Norvég Finanszírozási Mechanizmus „Szegénységben élők tapasztalati szakértővé képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban” projekt.

Projektünk elérkezett a gyakorlatok megvalósításáig

 altJelen projektben a pályázó Budapesti Szociális Forrásközpont partnereivel, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetével, a Szociális Szakmai Szövetséggel és a Szociális Innovációs Társulással (Veszprém) együtt közös képzési programsorozatot valósít meg több célcsoport számára.

Az elsődleges cél, hogy pilot képzésünkön keresztül létrehozzunk egy „új szakmát”, a „tapasztalati szakértő” szakmáját, megteremtsük a képzésfejlesztés alapfeltételeit, kiképezzük az új terület képviselőit.

Bővebben...
 

Magyar Ifjúsági Vöröskereszt III. Kongresszus

E-mail Nyomtatás PDF

Az ifjúsági szervezet a hétvégén tartotta két évente esedékes kongresszusát.

A küldöttek és vendégeink Habsburg György elnök úr köszöntője után először a leköszönő ifjúsági elnök Grubert Roland beszámolóját és értékelését hallgathatták végig az elmúlt két év mukájáról. Majd a regionális értekezletek keretében megválasztották a régiók új vezetőit. A nap további részében bemutatkoztak az elnök- és alelnökjelöltek. A programbeszédek után a kongresszus megválasztotta az új vezetőséget, melynek mandátuma 2012-ig szól.

alt

Bővebben...
 

Legyél Te is életmentő!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

A Magyar Vöröskereszt egyik alapfeladata az elsősegélynyújtó ismeretek terjesztése, oktatása. A szervezetnek országosan mintegy 10 ezer elsősegélynyújtó önkéntese van, vizsgáztatja elsősegélynyújtásból a gépjáművezető-jelölteket, a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat pedig nyaranta 400 önkéntes elsősegélynyújtó fiatalt mozgat meg.

Bővebben...
 

SEGÍTSÜK EGYÜTT A RÁSZORULÓ GYERMEKEK ISKOLAKEZDÉSÉT!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

alt

 A Magyar Vöröskereszt a TESCO-val közösen az ország összes hipermarket  áruházában tanszergyűjtést szervez, ezzel is hozzájárulva a nehéz körülmények között élő gyermekek iskolakezdéséhez.

A tanszergyűjtés időpontja 2010. szeptember 03-05-ig,14.00 –        20.00  óráig.

Bővebben...
 


26. oldal / 28

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak