Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények VÉRADÓK NAPJA alkalmából átadott elismerések

VÉRADÓK NAPJA alkalmából átadott elismerések

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a véradók tiszteletére november 27-én tartotta véradók napi központi ünnepségét a fővárosban.

Az évente megrendezett eseményen sokszoros véradók, több éve a véradásszervezésben tevékenykedők, véradóbarát munkahelyek és a véradó-mozgalom támogatói részesültek elismerésben.

 

A záhonyi Béres Erzsébet, aki 90 alkalommal járult hozzá beteg embertársai gyógyulásához, életük megmentéséhez, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozható "PRO VITA az életért" díjat vehette át Dr. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkártól.

Kiemelkedő önkéntes véradásszervezői munkáért Nagy  Béla, Szabolcsveresmart polgármestere kapott „Véradó Mozgalomért” Ezüst Emlékérem kitüntetést.

A Véradóbarát Munkahely díjat a nyíregyházi EISMANN Automotive Hungária Kft. érdemelte ki, A Kft. vezetősége biztosítja a lehetőséget a munkahelyi véradásoknak, és példamutatásukkal a dolgozóikat is arra ösztönzi, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a társadalmi felelősségvállalás ezen formájában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak