Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények AZ ORSZÁG LEGEREDMÉNYESEBB ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓI

AZ ORSZÁG LEGEREDMÉNYESEBB ELSŐSEGÉLYNYÚJTÓI

E-mail Nyomtatás PDF

2017. szeptember 9-én több mint 300 fiatal mérte össze tudását
a 46. Országos Elsősegélynyújtó Versenyen, Kaposváron.

A versenyzők nagyon komoly szakmai pályákon bizonyították tudásukat, kemény és szoros küzdelemben értek el nagyon szép eredményt.

 

Gyermek kategóriában a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata 15. helyezett lett a 20 induló csapatból.

Ifjúsági kategóriában a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium csapata szintén a 15. helyezést érte el, ugyancsak 20 csapatból.

Felnőtt kategóriában a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma által delegált csapat 17 versenyző csapat közül kiemelkedő eredménnyel nyerte meg a versenyt, és összesített mezőnyben is a legmagasabb pontszámot érte el!

 


 

Gratulálunk az eredményekhez!

 

A csapatok felkészítését, az elsősegélynyújtás népszerűsítését önkéntes segítőink évek óta kitartó lelkesedéssel és odaadással végzik. Ezúton szeretnénk megköszönni a felkészítők munkáját gyermek és ifjúsági kategóriában Kántor Tímeának és felnőtt kategóriában Vitál Andrásnénak.

Köszönet illeti a megye által delegált versenybírók munkáját. Köszönjük Sárosi Sándornak és Veress Istvánnak az egész napos szolgálatot, akik a versenypályán részt vettek a versenyzők munkájának értékelésében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak