Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Kedves Támogatóink, Barátaink!

Kedves Támogatóink, Barátaink!

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Támogatóink, Barátaink!

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs megyei Szervezet munkatársai és önkéntesei több száz családnak nyújtottak a karácsonyi időszakban segítséget. A legtöbben tartós élelmiszert és meleg téli ruházatot, cipőt kaptak, ami rendkívül nagy segítséget jelentett a nehéz helyzetben lévő embereknek. Igyekeztünk eljutni elsősorban az idős, beteg, egyedülálló lakossághoz, a beteg gyermeket nevelő családokhoz, hajléktalanokhoz.

Megkerestünk önkormányzatokat, cégeket, magánszemélyeket, gyűjtöttünk áruházakban, bevásárlóközpontokban és gyűjtöttek számunkra a bázisiskoláink is. Jelentős mennyiségű élelmiszercsomagot osztottunk ki a rászoruló lakosságnak a megye területén. Ezek a csomagok sok esetben az egyetlen segítséget jelentették a családok számára ahhoz, hogy az ünnepek meghittebbek legyenek számukra. Immár hagyományosan készítettünk csomagot a kórházban maradt idős, beteg embereknek, melyek gyümölcsöt, édességet, tisztálkodási szereket tartalmaztak. A megye több szociális intézményét, gyermekintézményét kerestük fel, az ott élőknek kis csomaggal kedveskedtünk.

Köszönjük mindenkinek, aki támogatásával segítette rászoruló embertársainkat. Köszönjük adományozóinknak, akik egész évben, és most is megkerestek bennünket, és önzetlenül adakoztak pénzt, használt ruhát, cipőt, élelmiszert, játékokat.

Bár közeledik a tavasz, és a nap csodálatosan fog sütni nyáron, és talán lelkünk nem olyan nyitott más emberek problémái, sokszor tragédiái felé, mint decemberben, de kérünk mindenkit, ne feledkezzen meg az adományozás fontosságáról.

Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni továbbá fő támogatóinknak, az

Aktuál Bau kft-nek, a

Szabolcs Takarékszövetkezetnek, és a

Szent Erzsébet Patikának!

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak