Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Kedves Önkéntes Segítőink, kedves Barátaink!

Kedves Önkéntes Segítőink, kedves Barátaink!

E-mail Nyomtatás PDF

Az évnek szinte minden napjára esik egy Világnap! Ünneplünk ételeket, eseményeket, a technikai fejlődést, a kultúrát, a szerelmet, a békét, megemlékezünk betegségekről, történelmi tragédiákról. December 5-én van egy olyan nap, amikor az Önkénteseket ünnepeljünk, azokat a nagyszerű, és önzetlen embereket, akik, sokszor számukra ismeretlen személyekért végeznek áldozatos munkát. Család, és munka mellett sokszor nagyon nehéz feladatot vállalni a társadalom felé. Az ENSZ közgyűlése 1985-ben december 5. napját jelölte ki arra, hogy a kormányok és a népek megünnepeljék mindazt, amit világszerte önkéntesek végeznek el. Mindenfajta önkéntes tevékenységet ünnepel A GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS FEJLŐDÉS ÖNKÉNTESEINEK VILÁGNAPJA, legyen az valamely képesség, akár karitatív tevékenység felajánlása.

Kedves Önkénteseink! 

Tűzijátékot, virágot, ajándékot érdemelnétek, de mi csak hálánkat közvetíthetjük felétek! Köszönjük áldozatos munkátokat!


 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak