Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények GENERÁCIÓK NAPJA, ANARCS - 2013.05.31

GENERÁCIÓK NAPJA, ANARCS - 2013.05.31

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete Kisvárdán, valamint a térségében lévő további 3 településen - Fényeslitke, Anarcs, Gyulaháza – valósítja meg az „Aktív időskor és a generációk közötti szolidaritás” programját, amely az Európai Unió támogatásával a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében valósul meg.

A program keretén belül 2013.05.31.-én tartottuk a GENERÁCIÓK NAPJÁT Anarcs településen, ahol a gyermekek, felnőttek és az idősek részére közös összejövetelt szerveztünk, melyen a barátkozáson túl a múltra gondoltunk, a szokásokra, a történetekre, a hagyománytiszteletre és továbbadásra.

Kemencében sült a finom kenyérlángos, közben a helyi általános iskola tanulói, és a Dögei Nők Egyesületének tánccsoportja szórakoztatta a több mint kettőszáz jelenlévő vendéget. Pályázatunk során alakult, valamint bekapcsolódó hobbi klubjaink bemutatták tevékenységeiket, az általuk készített csodálatos alkotásokat. A finom ebéd után kellemes zene mellett közös tánccal tettük feledhetetlenné a napot.

Ezúton is köszönjük Önkénteseink önzetlen segítségnyújtását!

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak