Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Idősek napi rendezvény Kisvárdán

Idősek napi rendezvény Kisvárdán

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete Kisvárdán, valamint a térségében lévő további 3 településen - Fényeslitke, Anarcs, Gyulaháza – valósítja meg az „Aktív időskor és a generációk közötti szolidaritás” programját, amely az Európai Unió támogatásával a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében valósul meg.

A program megvalósításával célunk az időskorú aktivitás előmozdítása, a generációk közötti párbeszéd elmélyítése, az önkéntesség népszerűsítése.

2013. május 01.-én 10:00 órától Kisvárdán idősek napi rendezvényt szerveztünk az önkéntesek és az ifjú vöröskeresztesek aktív közreműködésével.

A jó hangulatú rendezvény helyszíne Kisvárda VÁRKERT volt. A pavilonunkban meghívtuk és vártuk az időseket, az aktívan tevékenykedő önkénteseinket. Az érdeklődők számára tájékoztatást nyújtottunk a programról, a bekapcsolódási lehetőségekről. Vendégeink részére vérnyomást mértünk és megvendégeltük őket.

Leleszi Tibor Kisvárda város polgármesterével

Vérnyomásmérés

Ebéd a szabadban

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak