Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Segélycsomagok osztása a Butyka telepen

Segélycsomagok osztása a Butyka telepen

E-mail Nyomtatás PDF

A kritikus időjárás után néhány nappal a Fehérkereszt Állatvédő Liga, budapesti civilek és a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vöröskereszt közös összefogásának eredményeként az áramkimaradás károsultjai segélycsomagban részesültek Butyka telepen.  25 család kapott tartós élelmiszereket, kenyeret, tisztálkodási szert és édességet tartalmazó adományt. További tíz család részesült kisebb értékű élelmiszercsomagban. A kiosztott adományok értéke elérte a 100.000 forintot.

A megyei Vöröskereszt több munkatársa a másik két adományozó képviselőjével együtt kereste fel a rászoruló családokat és a segélyezésen túl próbálták felmérni a település lakóinak problémáit. Az itt élőket nagyon megviselték az elmúlt napok történései, az emberek elkeseredettsége igen nagyfokú. A segélyezettek egy része a Közösségi házban vette át az adományt, a többi család pedig, akik valami miatt akadályoztatva voltak, az otthonukban várták a csomagot.

Reméljük sok követőre talál még a Fehérkereszt Állatvédő Liga és a budapesti civilek tette, hiszen a megye minden katasztrófa sújtotta településén továbbra is nagy szükség van minden segítségre! Köszönjük, hogy figyelmességükkel és nagylelkűségükkel elősegítették, hogy a családok számára egy kicsit könnyebb legyen a normális életbe való visszatérés.

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak