Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Nyelvvel-lélekkel könyvek átadása

Nyelvvel-lélekkel könyvek átadása

E-mail Nyomtatás PDF

Nyelvkönyvek átadása

 

Az idegen nyelvek ismerete a mai világunkban egyre fontosabbá válik. A leghatékonyabb, ha már kora gyermekkorban elkezdődik a nyelvtanulás. Ebben nagyon fontos szerepet kapnak az iskolák, ahol sokszor anyanyelvi pedagógusok segítségével folyik az oktatás. Az anyagi feltételek előteremtése minden tanintézménynek nagyon sokban kerül, ezért minden segítség jól jön.

A Magyar Vöröskereszt és a Lector fordítóiroda ezért is hirdette meg 2012-ben meg Nyelvvel-lélekkel elnevezésű nyelvkönyvgyűjtő akcióját. A cél az volt, hogy a szűkös költségvetésből gazdálkodó iskolák több lehetőséget nyújthassanak tanulóiknak a nyelvtanulásra.

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete által összegyűjtött nyelvkönyvekből több iskola részesülhetett, többek között két vöröskeresztes bázisiskola, a nyíregyházi Bem József Általános Iskola, és a kocsordi Jókai Mór Általános Iskola.

A képen Dr. Baloghé Mester Éva a Bem József Általános Iskola igazgató asszonya veszi át a könyveket a megyei Vöröskereszt munkatársától.

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak