Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Adományok átadása az Anyaotthon lakóinak

Adományok átadása az Anyaotthon lakóinak

E-mail Nyomtatás PDF

A szélsőséges időjárási napok évről-évre egyre nagyobb kihívások elé állítják országunkat. A természet újra megmutatta félelmetes erejét, lehetőséget adva, hogy újra tanúbizonyságot tegyünk kríziskezelésről, azonnali segítségnyújtásról.

Fagyoskodó hajléktalanok, egyedülálló idősek, hátrányos helyzetű családok életét tette még nehezebbé a február közepén történt nagy mennyiségű havazás, és rendkívüli hideg.

Mivel sürgősen szükség volt meleg ruhákra, takarókra és tartós élelmiszerre, a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete egyik intézményének, - az Anya - Gyermek Segítőotthon és Krízisközpontnak a – tartalékait mozgósította.

Ezeket a felhasznált készleteket azonban pótolni kellett, így a rendkívüli időjárás miatt újra megnyitott - a Nyír Plázában működő - Mikulásgyár. Az ismét sikeres gyűjtési akciónak köszönhetően február 20-án több mint 52 doboz, a lakosság által felajánlott használt ruha, takaró, cipő, valamint élelmiszer került átadásra az Anyaotthon lakóinak.

 

 

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak