Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények „Bázisovik” lettünk!

„Bázisovik” lettünk!

E-mail Nyomtatás PDF

Felkerült a „Bázisovi”-tábla a nyíregyházi Kertvárosi Csicsergő Óvoda Dugonics utcai és a Kassa utcai épületére. Mindkét intézmény a MIVK „Bázisovi”-ja lett.

A „Bázisovi Táblaavató” ünnepséget 2010. október 26-án tartottuk.

Megtisztelt jelenlétével a Vöröskereszt részéről: Buknicz Ivett, a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt elnöke; Kovács Dávid, a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt szakmai vezetője; Szarkáné Kövi Márta, a Sz.-Sz.-B. Megyei Vöröskereszt Igazgatója; Fesztóry Sándor önkormányzati képviselő; Hadobás Istvánné az Oktatási és Kulturális Osztály tanügyigazgatási referense; Dr. Bancsi Éva gyermekorvos; Hegedüs Zoltánné és Farkas Sándorné védőnők.

A gyerekek nagy izgalommal várták az eseményt. Minden kis óvodás felvette az ünneplőruháját. Az óvó nénik ajándékkal (bázisovi zászlóval, macibábbal) kedveskedtek a gyerekeknek. A gyerekek pedig szép rajzokat készítettek ajándékként a vendégeknek.

Az ünnepséget az óvodánk vezetője Szedlák Irén nyitotta meg, amit két ügyes óvodás előadása követett egy szép felelgetős verset mondva el. Látványos műsort az óvodai néptánccsoport gyermekei nyújtottak dalos körjátékokat bemutatva.

Kovács Dávid az Ifjúsági Vöröskereszt szakmai vezetője egy nagyon szép és igaz mesét mondott a gyerekeknek a Vöröskereszt megalakulásáról.

Szarkáné Kövi Márta a helyi szervezet igazgatóasszonya a kezdődő és a folytatódó jó kapcsolatról beszélt az óvoda és a Vöröskereszt között, és a ránk váró közös munkáról, feladatokról.

A táblát Buknicz Ivett – a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt elnöke adta át a vezető óvónőnek.

Az ünnepséget a Dugonics utcai óvodában az óvónők bábelőadása zárta. A gyerekek „A fogfájós nyuszi” című mesét nézhették meg közösen a szülőkkel.

A Kassa utcán a tagóvoda vezetője Ilcsik Jánosné köszöntője után, a „zeneovis” gyerekek mutatták

meg mit tudnak a vendégeknek. Az ünnepséget a „bázisovi-tábla” leleplezése zárta a gyerekek nagy örömére, hiszen már reggel óta fúrta a kíváncsiság az oldalukat, hogy mi lehet az óvoda falán letakarva.

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak