Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Segélyszállítmány a vörösiszap károsultjainak

Segélyszállítmány a vörösiszap károsultjainak

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete 2010. október 15.-én segélyszállítmányt indított a vörösiszap katasztrófa által súlytott térségben élő rászoruló személyek részére.

A kamiont, mellyel a szállítás történt Révész Cégcsoport biztosította szervezetünk részére térítésmentesen. A kamiont megtöltötték a felajánlott adományok, a rakományban almától a ruhaneműig sok hasznos dolog szerepelt.

A kamion feltöltése a Tisztaberek (Hűtőház) Szatmár Tíber Tész által felajánlott 50 mázsa alma és körte felpakolásával indult. Ezt követően Vaján kb. 10 tonna árut rakodtak fel, melyhez a Mantar Kft savanyúság konzervekkel, a helyi gazdák (Tóth Sándor, Dr.Gyene Bálintné, Móré József, Kovács Gyula) étkezési almával, a Baktaholz Kft. tűzifával, a térség lakosai és a vajai cég dolgozói pedig ruházattal, a Zöld-Kert-TÉSZ pedig étkezési paprikával járult hozzá. A kamion Vajáról még egy újfehértói vállalkozáshoz sietett, ahol palackozott ásványvizet rakodtak fel a Brown&Déer Kereskedelmi és Szolgáltató Kft felajánlásával. A segélyszállítmányt gyarapította még az Iroda Nova Kft munkatársai által gyűjtött és felajánlott ruházat, játékok, tartós élelmiszerek és tisztítószerek. Az Iroda Nova Kft munkatársai ezen túl 120.000 Ft pénzbeli adományt is gyűjtöttek a gyermeküket a katasztrófa során elvesztő kolontári Juhász családnak. A szállítmány a az adott napon célba is ért.

Ezúton is köszönjük az adományozóink önzetlen segítségnyújtását.

További képek itt.

 

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak