Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

Karácsonyi angyalvár

E-mail Nyomtatás PDF

 

Kötelező biztosítás - CLB

E-mail Nyomtatás PDF

Támogassa a 2013. évi gépjármű felelősség biztosítása online megkötésével a Vöröskeresztet.

A Magyar Vöröskereszt a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.-vel közösen induló országos kampányt indít.

 

A www.voroskereszt.clb.hu közös weboldalon megkötött biztosítások díjának 1%-át a Magyar Vöröskereszt megkapja adományként. A web oldalon a biztosítások száma mérhető, így kampányból származó kötések utáni adomány összegével a saját megyéjében lakó rászorulókon segíthet.

Mindezen túl a fent jelölt honlapon megkötött biztosításokhoz ingyen 500.000.- Ft értékű balesetbiztosítást ad ajándékba Önnek a CLB.

Információ: http://ajandekbiztositas.clb.hu/az-ajandek-biztositasrol

 

A Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése november havi rendezvényei

E-mail Nyomtatás PDF

 

Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése

E-mail Nyomtatás PDF

 

Bővebben...
 

Új elnök a Magyar Vöröskereszt élén

E-mail Nyomtatás PDF

Dr. Göndöcs Zsigmond a Magyar Vöröskereszt új elnöke. Így döntöttek a humanitárius szervezet XIII. Kongresszusának küldöttei Hajdúszoboszlón. Habsburg György korábbi elnök két ciklus után köszönt le. A kétnapos eseményen a teljes társadalmi vezetés tisztújítására sor került.

Hajdúszoboszlón tartotta XIII. Kongresszusát a Magyar Vöröskereszt. Október 19-én ’Szabadság vére’ címmel, az 1956-os forradalom áldozataira emlékezve indult a kétnapos rendezvény. Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke köszöntötte az 1956-os forradalom debreceni vöröskeresztes hősnőjét, Péter Istvánné Sarkadi Ibolyát. A megemlékezést követően kezdődött el a Magyar Vöröskereszt XIII. Kongresszusának hivatalos programja. A humanitárius szervezet vezetőtestülete értékelte az elmúlt négy évet, majd elismeréseket adott át a kiemelkedő vöröskeresztes munkát végző önkénteseinek és munkatársainak.

Bővebben...
 


12. oldal / 21

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak