Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

A Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése november havi rendezvényei

E-mail Nyomtatás PDF

 

Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése

E-mail Nyomtatás PDF

 

Bővebben...
 

Új elnök a Magyar Vöröskereszt élén

E-mail Nyomtatás PDF

Dr. Göndöcs Zsigmond a Magyar Vöröskereszt új elnöke. Így döntöttek a humanitárius szervezet XIII. Kongresszusának küldöttei Hajdúszoboszlón. Habsburg György korábbi elnök két ciklus után köszönt le. A kétnapos eseményen a teljes társadalmi vezetés tisztújítására sor került.

Hajdúszoboszlón tartotta XIII. Kongresszusát a Magyar Vöröskereszt. Október 19-én ’Szabadság vére’ címmel, az 1956-os forradalom áldozataira emlékezve indult a kétnapos rendezvény. Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke köszöntötte az 1956-os forradalom debreceni vöröskeresztes hősnőjét, Péter Istvánné Sarkadi Ibolyát. A megemlékezést követően kezdődött el a Magyar Vöröskereszt XIII. Kongresszusának hivatalos programja. A humanitárius szervezet vezetőtestülete értékelte az elmúlt négy évet, majd elismeréseket adott át a kiemelkedő vöröskeresztes munkát végző önkénteseinek és munkatársainak.

Bővebben...
 

Pályaválasztási kiállítás 2012

E-mail Nyomtatás PDF

Általános és középiskolások számára rendezett Pályaválasztási kiállítást csaknem 80 kiállító bevonásával a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete is képviseltette magát az eseményen. A szervezet a felnőttoktatási képzéseit ismertette meg az érdeklődő diákokkal.

A rendezvény nagyszínpadán, ahol egész nap fellépők és szakmai bemutatók váltották egymást, a megye ifjú vöröskeresztesei elsősegély előadást tartottak Tóth György vezető mentőtiszt szakmai iránymutatása mellett.

 

Aktív Állampolgárságért elismerés a Magyar Vöröskeresztnek

E-mail Nyomtatás PDF

Kiemelkedő és példamutató szociális tevékenységéért, a véradásszervezés, a katasztrófa-segélyezés és mentés területén végzett tevékenységéért az Amerikai Nagykövetség ’Aktív Állampolgárságért’ elismerésében részesült a Magyar Vöröskereszt.

 (Fotó: Németh Attila, US Embassy)

Bővebben...
 


12. oldal / 21

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak