Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Általános információk

VIII. Országos Vasutas Véradó Nap

E-mail Nyomtatás PDF

 

Adomány Expressz - Hétköznapi Angyal

E-mail Nyomtatás PDF

Nyíregyházán a Nyír-Plaza „Hétköznapi Angyal” elnevezésű több éve sikeresen működő adománygyűjtése ebben az évben összekapcsolódik a megyei Vöröskereszt „Adomány Expressz” jótékonysági akciójával. Munkatársaink december 05-től, 17-ig, mindennap 10.00-től 18.00-ig várják az adományokat, főleg tartós élelmiszereket, játékokat, használt, de tiszta ruhákat.


 

Gyerekrajzokon a családon belüli erőszak

E-mail Nyomtatás PDF

A TV2 hivatalos honlapja.: MOKKA / Gyerekrajzokon a családon belüli erőszak

http://tv2.hu/musoraink/mokka/163732_gyermekrajzokon_a_csaladon_beluli_eroszak.html

 

Felhívás

E-mail Nyomtatás PDF

Számtalan módon gondoskodhatunk szeretteinkről. Meleg sapkát adunk gyermekünkre a hideg időben, bekenjük szüleink fájó lábát, segítünk a barátunknak munkát keresni, a szomszédnak a fát kivágni. Ilyen csodálatos az ember! Az élete minden területén igyekszik megteremteni a biztonságot, a gondoskodást! Az egyik legnemesebb feladatra kérünk Mindenkit, amivel megteremthetjük szeretteink láthatatlan biztonságát! Jelentkezzetek Véradónak, hogy egyenletes szinten tarthassuk a vérkészletek mennyiségét! Ha egy ember a karját nyújtja, 3 bajba jutott kapja meg a lehetőséget a gyógyuláshoz! Keressétek véradásainkat a http://www.veradas.hu/ oldalon! Teremtsünk együtt biztonságot!!!


 

Dönts jól, jövőd a tét!

E-mail Nyomtatás PDF

Idén ismét nagy sikerrel rendezték meg Nyíregyházán a "Dönts jól, jövőd a tét!" elnevezésű pályaválasztási kiállítást. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs Szatmár Bereg Megyei Szervezetének munkatársai és szakképzett önkéntesei ingyenes egészségügyi méréseket végeztek a helyszínen, a színpadon pedig ifjú vöröskeresztesek bemutatóval népszerűsítették az életmentés fontosságát.


 


11. oldal / 28

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak