Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

A segítség nem ismer határokat

E-mail Nyomtatás PDF

Élelmet tenni az asztalra számos családnak egyre nagyobb gondot jelent. Az Amerikai Egyesült Államokban Alapított Amerikai Ház Alapítvány nonprofit társaság a „Gyermekszáj” elnevezésű programja keretében a gyermekéhezés elkerülését és a gyermekszegénység enyhítését tűzte ki céljául.

 

Bővebben...
 

Hosszított időpontú véradás volt az Intersparban

E-mail Nyomtatás PDF

Nem lehet eleget beszélni a véradás fontosságáról és arról, mekkora jelentősége van annak, hogy azok, akik egészségesek, rendszeres véradók legyenek. Különleges, hosszított időpontú véradás keretében lehetőséget nyílt azok számára, akik munkájuk vagy egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudnak eljutni a szervezett véradásainkra. Március 1-én az Interspar hipermarket Korányi úti üzletében délután 14h-tól este 17.30-ig ötvenen éltek ezzel a különleges lehetőséggel. Köszönjük mindenkinek, aki megjelent, és véradásával hozzájárult ahhoz, hogy minél több beteg ember számára váljon lehetővé a gyógyulás lehetősége!

 

Képzések, előadások március hónapban a „Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése” –TÁMOP 5.5.1-B-11/2-2011-0244 projektünk keretei között

E-mail Nyomtatás PDF

A család a társadalom legfontosabb alappillére. Ha otthon nyugalom és harmónia van, mindenki sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb az élet többi területén is. Egy család működtetése azonban folyamatosan megoldandó feladatokat hoz annak tagjai számára. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének munkatársai szakemberek segítségével próbálnak segítséget nyújtani. 2013, márciusában a munkaerő piacra való visszatérés feltételei és lehetőségei témakörökben szerveznek képzéseket a megyei szervezet munkatársai. Közben csoportos foglalkozások és előadások keretében kaphatnak válaszokat az érdeklődők például arra is, hogyan kezeljék a családi kríziseket.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a „Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése” –TÁMOP 5.5.1-B-11/2-2011-0244 projektünk keretében előadásainkra, melynek témáit megtalálják a meghívóinkon.

Meghívó

További információ kérhető a 42/504-640-es telefonszámon.

A programokon való részvétel ingyenes!

 

Aktív időskor és a generációk közötti szolidaritás." TÁMOP 5.5.2-11/2-2012-0117

E-mail Nyomtatás PDF

Minden idős ember számára természetesnek kellene lennie, hogy tartalmasan, közösségben és biztonságban teljenek a napjai.  Egyre többen azonban magányosan, elszigetelten élnek, magukra utalva, minden segítség nélkül. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének útjára indított az „Aktív időskor és a generációk közötti szolidaritás!” című az Európai Unió támogatásával a Társadalmi Megújulás Operatív Program Keretében megvalósuló programja ezen a problémán igyekszik javítani.

Meghívó

 

A csendes katasztrófák üzenete

E-mail Nyomtatás PDF

Mi a közös az Egyesült Államok, a Bahama-szigetek, Haiti, Dominika, Kuba, India, Vietnam, Argentína, Szomália és Indonézia helyzetében? A felsorolt országokat súlyos természeti katasztrófa sújtotta 2012 októberében. Kollektív emlékezetünk valószínűleg egyetlen eseményt őriz: az Egyesült Államok keleti partján 131 halálos áldozatot követelő és súlyos károkat okozó Sandy hurrikánt.

Bővebben...
 


10. oldal / 21

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak