Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

Ismét adomány érkezett Hollandiából

E-mail Nyomtatás PDF

Ebben az évben is kapott adományt a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete a holland Boksumea-i Református Egyház Szolgáltatóházától, amit egy nagyon kedves házaspár Jelle és Renske három gyönyörű gyermekével hozott el számunkra. A gyerekeket szüleik pici koruktól kezdve karitatív szellemben nevelik, arra tanítva őket, hogy mindig segítsék a rászorulókat.


 

Felhívás

E-mail Nyomtatás PDF


Kérünk mindenkit, hogy  2013. augusztus 31-ig a 1359-es adományvonal hívásával támogassa a hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását. Kérjük, ha lehetősége engedi segítsen!

Köszönjük!

 

Meghívó

E-mail Nyomtatás PDF

Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése

TÁMOP 5.5.1.-B-11/2-2011-0244

Családalapításra, gyermekvállalásra készül, de tele van kérdésekkel?

Szakembereink segítségével kérdéseikre válaszokat kaphatnak tőlünk a fiatal, gyermekes családok, családalapítás előtt álló fiatalok, gyermekvállalás után a munkaerő-piacra visszatérni kívánó anyák és apák, valamint akik házassági és egyéb családi ügyekben tanácsadást, segítségnyújtást igényelnek.

Bővebben...
 

Ismét Retro Véradás volt Nyíregyházán

E-mail Nyomtatás PDF

Manapság legfeljebb a nagyszülők, szülők élménybeszámolóiból ismerhetik a fiatalok, milyen is volt a véradások hangulata a '60-as, '70-es, '80-as években. A véradás összetartást szimbolizáló, vidám társasági esemény volt: a véradók egyszerre ünnepelték egymást, és azokat az embereket, akik nekik köszönhetően kaptak új esélyt az életre. Június 14-én, a Véradók Világnapján a Jósa András Oktatókórház adott otthont a Retro Véradásnak, ahol a véradás után mindenkit megvendégeltek sörrel és virslivel, ahogy az régen volt. Megható volt látni a sok lelkes véradót, és azt, hogy ismeretlen emberek ültek egymás mellet az asztalnál, ettek és beszélgettek. A rendezvény fő célja volt a nyári vérkészletek felfrissítése mellet ismét felhívni a figyelmet a véradás fontosságára. A Megyei Véradás Nagykövete lett Gosztola Adél a Móricz Zsigmond Színház Színművésze, és szintén ezt a nemes ügyet támogatja Sitku Ernő 140-szeres kosárlabda válogatott is.

Köszönjük támogatóinknak, hogy segítségükkel megvendégelhettük véradóinkat:

-Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata

-Hübner Hungary Kft.

-Brick House Karaoke Bar

 

28 csapat versengett az idei Országos Csecsemőgondozási Versenyen

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt humanitárius küldetéséből fakadóan feladatának tekinti az emberi élet védelmét, a fiatalok családi életre nevelését, a szülői szerepre való felkészítését valamint a családok egészségének megőrzését.

A Magyar Vöröskereszt 1987 óta, idén XVIII. alkalommal hirdette meg felmenő rendszerű csecsemőgondozási vetélkedőjét, amelynek országos döntőjére június 8-án került sor a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vöröskereszt támogatásával és közreműködésével.

Az általános iskolás kategóriában 15, a középiskolás kategóriában 13 három fős csapat vett részt az idei versenyen. A középiskolás kategória első helyezettje

Bővebben...
 


10. oldal / 23

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak