Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

Adománygyűjtési akció támogatásával segíti a Tesco a hátrányos helyzetű gyerekek iskolakezdését

E-mail Nyomtatás PDF

„Sok kicsi nagyra megy” címmel, július 21-én indította el adománygyűjtő akcióját a Magyar Vöröskereszt a Tesco támogatásával. Az augusztus 31-ig tartó akció célja, hogy minél több hátrányos helyzetű családnak megkönnyítsék az iskolakezdéssel járó anyagi terheket, és minél több kisdiák vághasson neki az új tanévnek, a megfelelő tanszerekkel.

Füzet, ceruza, vonalzó, radír és tornazsák. Csak néhány olyan eszköz, melyek nélkül elképzelhetetlen a szeptemberi tanévkezdés. Sokaknak azonban megoldhatatlan anyagi terhet jelent még a legalapvetőbb tanszerek beszerzése is. A hátrányos helyzetű családokban élő gyermekek iskolakezdését évek óta támogatja a Magyar Vöröskereszt, s a szervezet hosszú távú stratégiai partnereként idén a Tesco is hozzájárul a „Sok kicsi nagyra megy” elnevezésű adománygyűjtő akció sikeres lebonyolításához. A vállalat az adománygyűjtő kampány média-megjelenését szponzorálja.

Azok, akik július 21. és augusztus 31. között felhívják a Magyar Vöröskereszt 1359-es adományvonalát, vagy SMS-ben elküldik erre a számra az ’ADOMANY’ szót, azok 250 forinttal támogatják az akciót, s azt, hogy minél több gyermek kezdhesse gondtalanul az idei tanévet.

Bővebben...
 

Meghívó

E-mail Nyomtatás PDF

 

Ismét adomány érkezett Hollandiából

E-mail Nyomtatás PDF

Ebben az évben is kapott adományt a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete a holland Boksumea-i Református Egyház Szolgáltatóházától, amit egy nagyon kedves házaspár Jelle és Renske három gyönyörű gyermekével hozott el számunkra. A gyerekeket szüleik pici koruktól kezdve karitatív szellemben nevelik, arra tanítva őket, hogy mindig segítsék a rászorulókat.


 

Felhívás

E-mail Nyomtatás PDF


Kérünk mindenkit, hogy  2013. augusztus 31-ig a 1359-es adományvonal hívásával támogassa a hátrányos helyzetű gyermekek beiskolázását. Kérjük, ha lehetősége engedi segítsen!

Köszönjük!

 

Meghívó

E-mail Nyomtatás PDF

Családi Erőforrás Központ létrehozása és működtetése

TÁMOP 5.5.1.-B-11/2-2011-0244

Családalapításra, gyermekvállalásra készül, de tele van kérdésekkel?

Szakembereink segítségével kérdéseikre válaszokat kaphatnak tőlünk a fiatal, gyermekes családok, családalapítás előtt álló fiatalok, gyermekvállalás után a munkaerő-piacra visszatérni kívánó anyák és apák, valamint akik házassági és egyéb családi ügyekben tanácsadást, segítségnyújtást igényelnek.

Bővebben...
 


9. oldal / 22

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak