Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

Bébiszitter tanfolyam

E-mail Nyomtatás PDF

Ingyenes bébiszitter tanfolyam indul január 20-tól! A részletekért kattintson ide!

 

Boldog Karácsonyt kívánunk

E-mail Nyomtatás PDF

 

Elsősegély bemutató az idősek védelmére

E-mail Nyomtatás PDF

"Idős bűnmegelőzési kortárs-segítők” címmel indított programsorozatot az idősek védelmére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A Bűnmegelőzési Osztály által szervezett kampányt 2013. december 12-én nyitották meg Nyíregyházán, ahol számos más program mellett a megyei Vöröskereszt is tartott bemutatót.   A Vöröskereszt Bere Lászlót, a Mátészalkai Mentőállomás mentőtisztjét kérte fel egy olyan elsősegély bemutató megtartására, amin keresztül az idősek számos veszélyes szituáció elhárítását tanulhatták meg. A főkapitányságon tartott eseményre a város nyugdíjas egyesületeinek vezetőit és a nagyobb egyházak helyi képviselőit hívták meg azzal a céllal, hogy általuk minél több emberhez juthatnak el az ott elhangzott információk.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

E-mail Nyomtatás PDF

TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0028

Munkaerő-piaci kapactás fejleszés és erősítés a magyar vöröskereszt szabolcs-szatmár-bereg megyei szervezeténél

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete sikeres pályázatot nyújtott be az Új Széchenyi Terv TÁMOP-2.6.2-12/1 Munkaerő-piaci  szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának  megerősítése című  pályázati kiírásra, melyet a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásra érdemesnek ítélt, „Munkaerő-piaci kapacitás-fejlesztés és erősítés a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezeténél” címmel.

A projekt megvalósítási időszaka: 2013. január 1-től 2013. december 31-ig tart.

Az elnyert támogatás összege: 8.000.000 Ft.

A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt megvalósítása alatt szervezetünk önértékelést, szervezetfejlesztést hajtott végre, kiépítettük és bevezettük Szervezetfejlesztési és Minőségirányítási rendszerünket.

Képzés keretében felkészítettük munkatársainkat a bevezetésre kerülő új módszerek, protokollok alkalmazására, a kialakított dokumentáció használatára.

A projekt előremutató strukturális és módszertani változásokat hozott. Az elkészített eljárásrendek, szabályozók beillesztésre kerülnek az intézmény alapdokumentumaiba, így hatékony hálózati munka, együttműködés során a minőségi tudásátadás minden résztvevő és partner számára biztosítottá válik.

Partnereinknek szervezetfejlesztésünket szakmai műhelymunkák keretében bemutattuk, egyrészt civilszervezeteknek, másrészt vállalkozások számára.

A projekt szakmai fenntarthatósága, a kialakított eljárásrend folyamatos megvalósításával biztosítja a program tartós hatását.

Bővebben...
 

A Bessenyi terem gyönyörű falai között köszöntötték ismét a sokszoros véradókat

E-mail Nyomtatás PDF

Nyíregyházán immár hagyományt teremtve idén is méltó keretek között, a Megyeháza Bessenyei termében köszöntötték a  sokszoros véradókat Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében.  A megjelenteket Dr. Galambos Ildikó, a Nyíregyházi Járási Hivatal vezetője, és Kovács Sándor a Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte. Az önzetlen segítségnyújtásért oklevelet, ajándékot, emlékérmet nyújtottak át a véradóknak Dr. Magyar Veronika, a Vöröskereszt megyei elnöke, Dr. Adorján Gusztáv a Jósa András Oktatókórház Főigazgató-helyettese, Dr. Molnár Attila a Nyíregyházi Területi Vérellátó főorvosa, és Szarkáné Kövi Márta a megyei Vöröskereszt igazgatója.

"A vér a testnek száguldó folyója, Élet fenntartója, világ mozgatója!" - Boros György: Véradás - részlet

 

Bővebben...
 


7. oldal / 22

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak