Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

Pályaválasztási Kiállítás 2013

E-mail Nyomtatás PDF

Idén is megrendezte a  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja az évek óta nagy sikerrel lezajló Pályaválasztási Kiállítását. Ebben az évben közel 100 kiállító bevonásával várták az általános és középiskolák tanulóit.

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete is képviseltette magát az eseményen. ahol  a szervezet a felnőttoktatási képzéseit ismertette meg az érdeklődő diákokkal.

 

Bővebben...
 

Adományokat gyűjt és készenlétbe helyezte bevethető szakembereit a Magyar Vöröskereszt

E-mail Nyomtatás PDF

Budapest, 2013. november 11. – A legfrissebb adatok szerint több mint 5,4 millió károsultja van a Fülöp-szigetek központi részén, végig söprő Haiyan tájfunnak. A Nemzetközi Vöröskereszt (IFRC) sürgősségi katasztrófa alapjából (DREF –Disaster Response Emergency Fund) 475.495 CHF értékű pénzbeli gyorssegélyt biztosított a Fülöp-szigeteki tájfun áldozatainak megsegítésére. A Magyar Vöröskereszt, a nemzetközi szervezetek felhívása alapján gyűjtést indított 1359-es adományvonalán és katasztrófaszámláján.

A helyiek által Yolandának nevezett Haiyan tájfun - az egyik valaha jegyzett legerősebb tájfun - halálos erővel söpört végig a Fülöp-szigetek központi, Visayas régióján pénteken, sorozatos földcsuszamlásokat okozva Kelet-Samar tartományaiban, Leyte és Cebu városokban, valamint a Panay-, és Palawan-szigeteken. Az erős szél és a tengervíz épületeket, közösségeket és családokat pusztított el. A kritikus infrastruktúrában keletkezett károk gyors felmérése nehéz, és a hatóságok még mindig folytatják a sérültek számának megállapítását. A jelenlegi adatok szerint 944.586 családot és 4.283.290 embert tartanak nyilván károsultként, közülük 71.623 családot, 330.914 szállásoltak el 1223 evakuálási központban. Eddig 3438 ház sérülését jelentették, ezek közül 2055 teljesen elpusztult. A Szociális és Fejlesztési Minisztérium és becslése szerint több mint 5,4 millió embert érint a vihar 40 tartományban. A legsúlyosabb károkat Tacloban város szenvedte, ahol a vihar három méteres hullámokat tolt a szárazföld belsejébe.

Bővebben...
 

Meghívó

E-mail Nyomtatás PDF

 

Álláshírdetés

E-mail Nyomtatás PDF

Magyar Vöröskereszt

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete Támogató Szolgálat

pályázatot hirdet

Gépkocsivezető

munkakör betöltésére.

 

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 4400 Nyíregyháza, Malom u. 3.

 

A munkakörbe tartozó, illetve a gépkocsivezetői megbízással járó lényeges feladatok:

A Támogató Szolgálat gépkocsijának vezetése, annak megfelelő karbantartása, a gépkocsi működésével, működtetésével kapcsolatos rendellenesség elhárítása, vagy akadályoztatás esetén felettese tájékoztatása, a gépkocsi rendszeres tisztán tartása.

A Támogató Szolgálat ellátottjainak igény szerinti biztonságos szállítása, alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz, közszolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, várakozás közben felügyelet biztosítása, hivatalos ügyek intézése.

Bővebben...
 

Egy önkéntes nap margójára

E-mail Nyomtatás PDF

2013. 09. 27-28-án a Lego Manufacturing Kft, Számítástechnikai Osztályának munkatársai önkéntes munka keretében segítették Anya- Gyermek Segítőotthonunkban lakó gyermekeket és édesanyákat. Az első nap főleg a szabadban tevékenykedtek, kerítést építettek,

 

Bővebben...
 


6. oldal / 21

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak