Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Általános információk

Illetéktelenek gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

Magyar Vöröskereszt Sajtóiroda

Sajtóközlemény

Azonnali közzétételre

Illetéktelenek gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében

Budapest, 2010. október 8. – Csalók gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében. Három honlapon: http://www.Voroskereszt.Com, http://www.HungarianRedcross.Com, http://www.MagyarVoroskereszt.Com a szervezet nevével visszaélve gyűjtenek a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára. A Magyar Vöröskereszt ezúton szeretné felhívni mindenki figyelmét, hogy csak a saját honlapján a www.voroskereszt.hu oldalon szereplő információk a valósak. A szervezet az ügyben megtette a megfelelő jogi lépéseket.

A Magyar Vöröskereszt ezúton szeretné felhívni mindenki figyelmét, hogy csak a saját oldalán a www.voroskereszt.hu-n szereplő információk valósak! A Magyar Vöröskereszt országos gyűjtést csak a K&H Bank 10405004-00026547-00000000 számlaszámán, illetve a minden hálózatból elérhető 1749-es segélyvonalon indított a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára. Az interneten keringő levélben és az illegális honlapon szereplő, a Magyar Vöröskeresztre hivatkozó gyűjtés keretében utalt adományok nem a szervezethez és a károsultakhoz jutnak el! A levélben a Magyar Vöröskereszt neve és emblémája mellett a Magyar Televízió és a Magyar Rádió nevével is visszaélnek az illegális site készítői. A két médiumot szervezetünk már értesítette.

Bővebben...
 

Kitüntetést kapott a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete

E-mail Nyomtatás PDF

alt

A napokban ünnepelte a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara Szociális Munka Alapszaka fennállásának 20. évfordulóját. Az intézmény két napos tudományos konferenciával  emlékezett meg erről a neves eseményről, ahol kiváló hazai és külföldi (USA, Finnország, stb.) előadók tartottak előadásokat és folytattak "Párhuzamos panelek" címmel pódiumbeszélgetéseket.

Bővebben...
 

„Szegénységben élők tapasztalati szakértővé képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban”

E-mail Nyomtatás PDF

alt

EGT/ Norvég Finanszírozási Mechanizmus „Szegénységben élők tapasztalati szakértővé képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban” projekt.

Projektünk elérkezett a gyakorlatok megvalósításáig

 altJelen projektben a pályázó Budapesti Szociális Forrásközpont partnereivel, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetével, a Szociális Szakmai Szövetséggel és a Szociális Innovációs Társulással (Veszprém) együtt közös képzési programsorozatot valósít meg több célcsoport számára.

Az elsődleges cél, hogy pilot képzésünkön keresztül létrehozzunk egy „új szakmát”, a „tapasztalati szakértő” szakmáját, megteremtsük a képzésfejlesztés alapfeltételeit, kiképezzük az új terület képviselőit.

Bővebben...
 

Magyar Ifjúsági Vöröskereszt III. Kongresszus

E-mail Nyomtatás PDF

Az ifjúsági szervezet a hétvégén tartotta két évente esedékes kongresszusát.

A küldöttek és vendégeink Habsburg György elnök úr köszöntője után először a leköszönő ifjúsági elnök Grubert Roland beszámolóját és értékelését hallgathatták végig az elmúlt két év mukájáról. Majd a regionális értekezletek keretében megválasztották a régiók új vezetőit. A nap további részében bemutatkoztak az elnök- és alelnökjelöltek. A programbeszédek után a kongresszus megválasztotta az új vezetőséget, melynek mandátuma 2012-ig szól.

alt

Bővebben...
 

Legyél Te is életmentő!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

A Magyar Vöröskereszt egyik alapfeladata az elsősegélynyújtó ismeretek terjesztése, oktatása. A szervezetnek országosan mintegy 10 ezer elsősegélynyújtó önkéntese van, vizsgáztatja elsősegélynyújtásból a gépjáművezető-jelölteket, a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat pedig nyaranta 400 önkéntes elsősegélynyújtó fiatalt mozgat meg.

Bővebben...
 


27. oldal / 29

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak