Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Általános információk

„Szegénységben élők tapasztalati szakértővé képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban”

E-mail Nyomtatás PDF

alt

EGT/ Norvég Finanszírozási Mechanizmus „Szegénységben élők tapasztalati szakértővé képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban” projekt.

Projektünk elérkezett a gyakorlatok megvalósításáig

 altJelen projektben a pályázó Budapesti Szociális Forrásközpont partnereivel, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetével, a Szociális Szakmai Szövetséggel és a Szociális Innovációs Társulással (Veszprém) együtt közös képzési programsorozatot valósít meg több célcsoport számára.

Az elsődleges cél, hogy pilot képzésünkön keresztül létrehozzunk egy „új szakmát”, a „tapasztalati szakértő” szakmáját, megteremtsük a képzésfejlesztés alapfeltételeit, kiképezzük az új terület képviselőit.

Bővebben...
 

Magyar Ifjúsági Vöröskereszt III. Kongresszus

E-mail Nyomtatás PDF

Az ifjúsági szervezet a hétvégén tartotta két évente esedékes kongresszusát.

A küldöttek és vendégeink Habsburg György elnök úr köszöntője után először a leköszönő ifjúsági elnök Grubert Roland beszámolóját és értékelését hallgathatták végig az elmúlt két év mukájáról. Majd a regionális értekezletek keretében megválasztották a régiók új vezetőit. A nap további részében bemutatkoztak az elnök- és alelnökjelöltek. A programbeszédek után a kongresszus megválasztotta az új vezetőséget, melynek mandátuma 2012-ig szól.

alt

Bővebben...
 

Legyél Te is életmentő!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

A Magyar Vöröskereszt egyik alapfeladata az elsősegélynyújtó ismeretek terjesztése, oktatása. A szervezetnek országosan mintegy 10 ezer elsősegélynyújtó önkéntese van, vizsgáztatja elsősegélynyújtásból a gépjáművezető-jelölteket, a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat pedig nyaranta 400 önkéntes elsősegélynyújtó fiatalt mozgat meg.

Bővebben...
 

SEGÍTSÜK EGYÜTT A RÁSZORULÓ GYERMEKEK ISKOLAKEZDÉSÉT!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

alt

 A Magyar Vöröskereszt a TESCO-val közösen az ország összes hipermarket  áruházában tanszergyűjtést szervez, ezzel is hozzájárulva a nehéz körülmények között élő gyermekek iskolakezdéséhez.

A tanszergyűjtés időpontja 2010. szeptember 03-05-ig,14.00 –        20.00  óráig.

Bővebben...
 

Szociotábor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

E-mail Nyomtatás PDF

alt

EGT/ Norvég Finanszírozási Mechanizmus „Szegénységben élők tapasztalati szakértővé

képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban” projekt

Tartalmas és jó hangulatú SZOCIOTÁBOR Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

alt

Jelen projektben a pályázó Budapesti Szociális Forrásközpont partnereivel, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetével, a Szociális Szakmai Szövetséggel és a Szociális Innovációs Társulással (Veszprém) együtt közös képzési programsorozatot valósít meg több célcsoport számára.

Bővebben...
 


24. oldal / 26

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak