Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Általános információk

Nyáron is dolgozik a MikulásGyár!

E-mail Nyomtatás PDF

A MikulásGyár a Ségécé Plaza-lánc és a Magyar Vöröskereszt sok év óta jól működő hármasa nagyszabású adománygyűjtést szervez az árvízkárosultak részére.

Az akció június 14 –től június 20-ig tart, a Vöröskereszt önkéntesei minden nap 10.00 és 20.00 óra között várják az adományozókat és a cégek, intézmények felajánlásait.

Mivel a területen jelenleg a károk felmérése folyik,  a családok még mindig a rokonoknál, vagy a kitelepítések helyszínein élnek. Továbbra is legfontosabb feladat az ellátásukba történő bekapcsolódás, tehát tartós élelmiszereket gyűjtünk, ételkonzerveket, tisztító-, tisztálkodó-, és fertőtlenítő szereket.

 

Országos Véradó Verseny szép eredményekkel

E-mail Nyomtatás PDF

A 2009/2010 –es tanévben meghirdetett Országos Felsőoktatási és a Bázisiskolák Véradó versenyében Szabolcs megye ismét kiemelkedő eredményt ért el.

A 2010. június 14-én a Pécsi Tudományegyetemen megrendezett Véradók Világnapi Központi Ünnepségén mindhárom meghirdetett kategóriában dobogós helyezést értünk el.

A felsőoktatási intézmények 1000 fő alatti kategóriájában II. helyezést ért el a Szent Atanáz Görög Katolikus Főiskola, aki több éve töretlenül tartja vezető szerepét a versenyben.

A bázisiskolák középiskolai kategóriájában a nagykállói Budai Nagy Antal Intézményegység országos II. helyezett, az általános iskolák kategóriájában a kocsordi Jókai Mór Általános Iskola  az országos III. helyezés díját vehette át.

Mindhárom intézmény évek óta fontos szerepet tölt be a véradásszervezésben és több más vöröskeresztes tevékenység segítésében egyaránt, így jó érzéssel tölt el bennünket, hogy munkájukat ilyen magas szinten is elismerhetjük.

 Csak így tovább, közös célunk, hogy a következő évben is megtarthassuk ezeket a szép eredményeket!

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Ingyenesen hívható Inviteles zöld szám

E-mail Nyomtatás PDF

alt


alt
Magyar Vöröskereszt Sajtóiroda

Sajtóközlemény

Azonnali közzétételre

Ingyenes információs vonalat indít az árvízkárosultaknak a Magyar Vöröskereszt és az Invitel

06 80 911 070 – ezen az ingyenesen hívható Inviteles zöld számon várja a Magyar Vöröskereszt az árvízkárosultak és a rászoruló családokon segíteni szándékozók hívásait. Szervezetünk így nyújt gyors és hatékony segítséget, így köti össze a felajánlókat és a bajbajutott családokat.

Bővebben...
 

Tájékoztatás az árvíz kapcsán a megyében végzett intézkedésekről

E-mail Nyomtatás PDF

A Szabolcs–Szatmár-Bereg Megyei Szervezet nevében ezúton szeretnénk tájékoztatást adni az árvíz kapcsán a megyében végzett intézkedésekről

-         A árvízi veszélyhelyzet közeledtével a bajbajutottak megsegítésére felhívást tettünk közzé a helyi médiákban. Ekkor saját plakátot szerkesztettünk, valamint egy felhívást fogalmaztunk meg.

Bővebben...
 

Zarándoklat és Véradás

E-mail Nyomtatás PDF

altNemzeti Kegyhelyünkön a máriapócsi Kegytemplomban szerveztük meg 2010. május 30-án vasárnap Kocsis Fülöp püspök úr vezetésével a Betegek és Gyógyítók Országos Zarándoklatát. Ezen a napon a Búcsút szervező lelkészek, a máriapócsi Önkormányzat     és a Magyar Vöröskereszt szervezésében lehetőség nyílt arra, hogy hitünket és felebaráti szeretetünket kifejezzük a véradás keretében is.

Bővebben...
 


23. oldal / 24

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak