Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

Ingyenesen hívható Inviteles zöld szám

E-mail Nyomtatás PDF

alt


alt
Magyar Vöröskereszt Sajtóiroda

Sajtóközlemény

Azonnali közzétételre

Ingyenes információs vonalat indít az árvízkárosultaknak a Magyar Vöröskereszt és az Invitel

06 80 911 070 – ezen az ingyenesen hívható Inviteles zöld számon várja a Magyar Vöröskereszt az árvízkárosultak és a rászoruló családokon segíteni szándékozók hívásait. Szervezetünk így nyújt gyors és hatékony segítséget, így köti össze a felajánlókat és a bajbajutott családokat.

Bővebben...
 

Tájékoztatás az árvíz kapcsán a megyében végzett intézkedésekről

E-mail Nyomtatás PDF

A Szabolcs–Szatmár-Bereg Megyei Szervezet nevében ezúton szeretnénk tájékoztatást adni az árvíz kapcsán a megyében végzett intézkedésekről

-         A árvízi veszélyhelyzet közeledtével a bajbajutottak megsegítésére felhívást tettünk közzé a helyi médiákban. Ekkor saját plakátot szerkesztettünk, valamint egy felhívást fogalmaztunk meg.

Bővebben...
 

Zarándoklat és Véradás

E-mail Nyomtatás PDF

altNemzeti Kegyhelyünkön a máriapócsi Kegytemplomban szerveztük meg 2010. május 30-án vasárnap Kocsis Fülöp püspök úr vezetésével a Betegek és Gyógyítók Országos Zarándoklatát. Ezen a napon a Búcsút szervező lelkészek, a máriapócsi Önkormányzat     és a Magyar Vöröskereszt szervezésében lehetőség nyílt arra, hogy hitünket és felebaráti szeretetünket kifejezzük a véradás keretében is.

Bővebben...
 

Egészségügyi mérések a MVK Nyírbátori Területi Szervezetének közreműködésével

E-mail Nyomtatás PDF

altSzervezetünk egyéb tevékenységei mellett bekapcsolódik a lakosság egészségnevelésébe. Önkéntesekkel, intézményekkel (Értetek Egyesület, Szatmár-Beregi Kórház Nyírbátori Szakrendelője,) közösen vagyunk jelen nagyobb létszámot megmozgató rendezvényeken. Csontsűrűség-, vércukorszint-, vérnyomás- és testzsírméréssel vettünk részt ebben az évben a nyírbátori Báthory István Gimnázium Családi Napján, majd később a Diáknapon, Nyírgyulajban Egészséghét keretében megrendezett szűrőnapon, Nyírbélteken Falunapon, és Nyírbátorban Városi Majális, illetve Bátori Vígasságok rendezvényeken.

Bővebben...
 

Óriási siker! Az idén Szabolcs-Szatmár-Bereg megye bizonyult a legjobbnak!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

A Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatósága immár 39 éve rendezi egy felmenő rendszerű verseny keretében az Országos Elsősegélynyújtó Versenyt hosszú évek óta Zánkán, a Balatoni Gyermek- és Ifjúsági Centrumban.

Bővebben...
 


22. oldal / 23

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak