Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap
Hírek, közlemények

Magyar Ifjúsági Vöröskereszt III. Kongresszus

E-mail Nyomtatás PDF

Az ifjúsági szervezet a hétvégén tartotta két évente esedékes kongresszusát.

A küldöttek és vendégeink Habsburg György elnök úr köszöntője után először a leköszönő ifjúsági elnök Grubert Roland beszámolóját és értékelését hallgathatták végig az elmúlt két év mukájáról. Majd a regionális értekezletek keretében megválasztották a régiók új vezetőit. A nap további részében bemutatkoztak az elnök- és alelnökjelöltek. A programbeszédek után a kongresszus megválasztotta az új vezetőséget, melynek mandátuma 2012-ig szól.

alt

Bővebben...
 

Legyél Te is életmentő!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

A Magyar Vöröskereszt egyik alapfeladata az elsősegélynyújtó ismeretek terjesztése, oktatása. A szervezetnek országosan mintegy 10 ezer elsősegélynyújtó önkéntese van, vizsgáztatja elsősegélynyújtásból a gépjáművezető-jelölteket, a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat pedig nyaranta 400 önkéntes elsősegélynyújtó fiatalt mozgat meg.

Bővebben...
 

SEGÍTSÜK EGYÜTT A RÁSZORULÓ GYERMEKEK ISKOLAKEZDÉSÉT!

E-mail Nyomtatás PDF

alt

alt

 A Magyar Vöröskereszt a TESCO-val közösen az ország összes hipermarket  áruházában tanszergyűjtést szervez, ezzel is hozzájárulva a nehéz körülmények között élő gyermekek iskolakezdéséhez.

A tanszergyűjtés időpontja 2010. szeptember 03-05-ig,14.00 –        20.00  óráig.

Bővebben...
 

Szociotábor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

E-mail Nyomtatás PDF

alt

EGT/ Norvég Finanszírozási Mechanizmus „Szegénységben élők tapasztalati szakértővé

képzése és ehhez szakemberképzés 3 régióban” projekt

Tartalmas és jó hangulatú SZOCIOTÁBOR Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

alt

Jelen projektben a pályázó Budapesti Szociális Forrásközpont partnereivel, a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetével, a Szociális Szakmai Szövetséggel és a Szociális Innovációs Társulással (Veszprém) együtt közös képzési programsorozatot valósít meg több célcsoport számára.

Bővebben...
 

Sok kicsi vöröskeresztes Zalaegerszegen

E-mail Nyomtatás PDF

Országos Vöröskeresztes Ifjúsági Találkozó színhelye volt augusztus 8. és 12. között Zalaegerszeg.

Közel 160 fiatal érkezett az ország minden részéről a programra. A vasárnap esti megnyitónak, mint ahogy a többi kulturális összejöveteleknek az Apáczai ÁMK biztosított helyet.

Csapatépítés és szórakozás

Vidám, lendületes, laza és összeszokottnak tűnő a társaság. Ez kiderült a megnyitón lejtett közös koreográfiákból, illetve a köszöntő beszédek stílusából. A XVII. találkozó résztvevőit a megyei vezető, dr. Baracskai Józsefné elnök, illetve az ifjúsági tagozat országos elnöke Grubert Rolnad köszöntötte. Baracskainé elmondta, örülne, ha legalább a jelenlévők egy része hosszú éveken át a szervezett aktív tagja maradna.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Bővebben...
 


20. oldal / 22

Akadálymentes változat

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak